Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden – Kerstmutsen.com

Artikel 1 – Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Kerstmutsen.com. Wij hanteren een minimale bestelgroote van 12 kerstmutsen. ( Twaalf kerstmutsen) Dit geldt voor alle online bestelling via onze website. Alle goederen blijven eigendom van kerstmutsen.com totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden. Levering van de artikelen vindt plaats zolang als de voorraad van de bestelde artikelen strekt.

Artikel 2 – Levering
Kerstmutsen.com verzendt in Nederland, België en Duitsland via de koeriersdienst DPD.  Wij streven er naar om uw bestelling binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling, bij u in Nederland, België of Duitsland af te laten leveren. Er zijn soms omstandigheden waardoor het pakket enige vertraging op kan lopen. Kerstmutsen.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele vertraging die een pakket oploopt en de verdere consequenties hiervan.
Wilt u echter contact opnemen met ons over een internet bestelling, dan dient u ten alle tijden uw order factuurnummer te vermelden. Het kan zijn dat een artikel niet meer op voorraad is, in dit geval zullen wij proberen met u in contact te komen. Lukt dit niet, dan sturen wij een passend vervangend product of crediteren wij dit bedrag zo spoedig mogelijk.

Artikel 3 – Betaling
A) Per bank U maakt het totaalbedrag vooraf over op ons bankrekeningnummer onder vermelding van het Factuur nummer. De verzendkosten bedragen eenmalig € 6.85 ex voor order binnen Nederland, ongeacht de grote van uw order. En eenmalig € 12.25 ex. voor orders binnen België en Duitsland, ongeacht de grote van uw order.
Deze tarieven gelden alleen voor zendingen binnen Nederland België en Duitsland. Naar andere landen binnen en buiten de Europese Unie rekenen wij de kosten die de Post NL hanteert.
Bankrekeningnummer: NL83 RABO 0110 0199 38 t.n.v. MaxFax BV te Apeldoorn (NL)
Bij een vooruitbetaling dient de betaling binnen 14 dagen op ons rekeningnummer te zijn bijgeschreven. Als het bedrag dan niet op ons rekeningnummer ontvangen is, zien wij de bestelling als niet ontvangen. Wilt u de bestelling wel ontvangen, maar binnen een ander termijn, dan dient u dit tijdig aan ons te laten weten.
B) Ideal
Dit is het systeem van de banken, dat u direct koppelt aan uw internetbankier-programma bij uw online aankoop. Om gebruik te maken van Ideal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bankof SNS Regio Bank, dan kunt u direct met ideal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent, alleen nu zien wij uw betaling gelijk met uw bestelling binnen komen. Uw bestelling kan nu nog sneller verzonden worden. De verzendkosten van een door Ideal betaalde bestelling bedragen hetzelfde als die van een per bank betaalde bestelling.
C) Paypal
Dit is een zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze. Heeft u een creditkaart, dan kunt u deze koppelen aan uw paypal rekening. U kunt dan betalingen doen vanaf uw creditkaart zonder dat uw creditkaartgegevens over het internet gaan. Via deze manier zien wij ook gelijk met uw bestelling uw betaling binnen komen. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. De verzendkosten bij een betaling door middel van paypal bedragen hetzelfde als die van een per bank betaalde bestelling.
D) Niet-betaling
Bij niet-betaling zijn wij gerechtigd om direct en zonder gerechtelijke tussenkomst de goederen terug te vorderen. Alle kosten die noodzakelijk zijn om betaling te verkrijgen komen voor rekening van koper, waaronder inbegrepen kosten van advocaat, deurwaarder en dergelijke. Indien betalingen niet binnen 30 dagen na factuurdatum zijn ontvangen zal over het factuurbedrag rente ter grootte van 1% van het openstaande bedrag per maand in rekening worden gebracht. Een gedeelte van een maand wordt daarbij als een hele maand beschouwd.

Artikel 4 – Annulering van een order
De geplaatste order kan, indien deze nog niet aan u verzonden werd, binnen 5 dagen geannuleerd worden. De 5 dagen gelden vanaf de datum dat de order is geplaatst. Een order die u wilt annuleren dient u schriftelijk (per brief of email ) of telefonisch door te geven aan het onderstaand adres:
Kerstmutsen.com Afd. Retouren
Wilmersdorf 12
7327 AC Apeldoorn
Tel: 055-540 3381
Email: info@kerstmutsen.com

Artikel 5 – Prijzen en BTW
De prijzen die op de website van Kerstmutsen.com staan aangegeven zijn de prijzen inclusief 21% BTW.
Klanten uit de Europese Unie die tegen het 0% BTW tarief geleverd willen hebben. Dienen direct na de internet-bestelling een mail te sturen, met daarin een geldig BTW-nummer en de gegevens voor de verificatie van het BTW-nummer. Dit dient binnen 2 werkdagen te geschieden, anders zijn wij genoodzaakt tegen het Nederlandse BTW tarief (21%) te factureren.

Artikel 6 – Prijswijzigingen
Kerstmutsen.com is gerechtigd prijzen tussentijds aan te passen zonder hiervan de klant op de hoogte te stellen.

Artikel 7 – Garantie
De bestellingen die bij Kerstmutsen.com worden geplaatst worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Mocht u er bij levering toch achter komen dat er een probleem is met de goederen dan dient u contact met Kerstmutsen.com op te nemen. Dit dient binnen 2 werkdagen schriftelijk ( per brief of email ) of telefonisch plaats te vinden.
Bij uw reactie moet er een kopie van de factuur, of een factuur nummer van uw bestelling bijgevoegd worden, en een duidelijke beschrijving van het probleem.

Artikel 8 – Privacy
Alle persoonsgegevens worden in het klantenbestand van Kerstmutsen.com opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en eventuele verzending van de nieuwsbrief. Uw persoonlijke gegevens zullen nimmer aan derden worden doorgegeven.

Artikel 9 – Rechten
Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Kerstmutsen.com gebruikt worden.
Op alle rechten, verplichtingen en bestellingen waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
De Nederlandse teksten zijn rechtsgeldig.

X